tiistai 13. marraskuuta 2012

Porsaan sisäfilee aurajuustotäytteellä

 

Tarvitset (4:lle):

600g porsaan sisäfilettä
80g aurajuustoa
2 valkosipulinkynttä
kourallinen tuoretta persiljaa
suolaa
mustapippuria
öljyä

Ota liha huoneenlämpöön tuntua ennen valmistusta. Valmista täyte sekoittamalla murustettua aurajuustoa, hienonnettua valkosipulia ja silputtua persiljaa. Leikkaa lihaan muutaman sentin syvyinen viilto ja työnnä täyte tasaisesti viiltoon. Sulje liha coktail-tikuilla. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen ja paista sillä aikaa lihasta pinnat kiinni paistinpannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Voit laittaa fileen folioon jo uunissa, mutta viimeistään vetäytymisvaiheessa se kannattaa kääriä folioon. Paista fileetä uunissa 20-30 minuuttia riippuen siitä, millaisen kypsyysasteen possulle haluat. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Valmistusaika: 45 minuuttia
Annosten yhteishinta: 10€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti