torstai 15. marraskuuta 2012

Gluteenittomat perunarieskat

 

Ylijääneen perunamuusin voi käyttää seuraavana aamuna tuoreiden rieskojen valmistukseen. Gluteenittomien jauhojen tilalla voi halutessaan käyttää vaikka ohrajauhoja.

 

Tarvitset (10 rieskaa):

5dl perunamuusia
2dl piimää (notkistamaan paksu perunamuusi)
2 munaa
2tl suolaa
1rkl psylliumia
n.5dl gluteenittomia jauhoja

Sekoita perunamuusin joukkoon piimää jotta muusista tulee notkeampaa. Vatkaa munat muusin joukkoon ja lisää kaikki kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi ja levittele jauhotetuin käsin taikina ohuiksi levyiksi uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 250 asteessa kunnes rieskat saavat hieman väriä pintaan (n.20min). Tarjoile lämpiminä voin kera.

Valmistusaika: 30 minuuttia
Rieskojen hinta: 2,5€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti