torstai 25. lokakuuta 2012

Ruisnapit savulohitahnalla ja mädillä


Tarvitset:

150g savulohta
200g creme fraichea
50g savulohi piparjuuri tuorejuustoa
1/2 punasipuli
1/3 sitruunan mehu
8 luomuruisnappia (16 suupalaa)
4 rkl kirjolohenmätiä
kuivattua sitruunamelissaa koristeluun
Täydellistä iltapalaa suolaisen ystäville



Silppua punasipuli pieneksi ja lisää joukkoon ranskankerma, tuorejuusto seka puristettu sitruunan mehu. Hienonna savulohi pieneksi ja lisää se muiden ainesten sekaan. Levitä seos ruisnappien päälle. Annostele pieni määrä mätiä jokaisen palan päälle ja lopuksi koristele leipäset yrttisilpulla.

Valmistusaika: 15 minuuttia
Annosten yhteishinta: 12€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti