perjantai 26. lokakuuta 2012

Naudansuikaleita punaviini-kermakastikkeessa

 

 

Tarvitset:

500g pala naudan ulkopaistia
2dl ruokakermaa
1-2dl punaviiniä
paprika
sipuli
suolaa
mustapippuria
öljyä
persiljaa

Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen valmistusta. Leikkaa sipulista ja paprikasta reilun kokoisia viipaleita. Suikaloi liha ja kuumenna öljy korkeareunaisessa pannussa. Ruskista lihasuikaleet, sipulit ja paprikat. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja kaada pannulle punaviini ja kerma. Laita kansi pannulle ja hauduta miedolla lämmöllä parikymmentä minuuttia. Hienonna kourallinen persiljaa ja lisää haudutuksen loppuvaiheessa kastikkeeseen.

Tarjoile esimerkiksi lohkoperunoiden kanssa.

Valmistuaika: 40 minuuttia
Annosten yhteishinta: 9€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti