tiistai 12. helmikuuta 2013

Ylikypsä possun kassler


 

Tarvitset:


800g pala porsaan kassleria
suolaa
pippuria
chiliä
2 rkl soijakastiketta
1 rkl balsamicoa
2 tl kokojyvä dijonsinappia
10 maustepippuria
5 valkosipulinkynttä
1 iso sipuli

Nosta liha huoneenlämpöön tuntia ennen kypsennyksen aloitusta. Mausta liha suolalla, pippurilla ja chilijauheella molemmilta puolilta. Hiero lihan pintaan myös dijonsinappia ja loraukset balsamicoa ja soijakastiketta. Murskaa valkosipulinkynnet ja painele niitä lihasta löytyviin uomiin ja koloihin. Heitä lihan päälle myös kokonaisia maustepippureita. Leikkaa vielä sipulista isoja paloja ja asettele ne vuokaan lihan ympärille. Kypsennä lihaa 110 asteessa 5-7 tuntia. Jos olet kotosalla nosta aina välillä vuoka uunista ja valele lihaa nesteellä joka on valunut vuoan pohjalle. Lihan kuuluu olla ylikypsää. Poista ennen tarjoilua rasvapala kyljestä sekä valkosipulinkynnet ja kokonaiset maustepippurit. Lihan voi riipiä tai viipaloida ja tarjoilla erilaisten lisukkeiden kanssa. Me laitoimme lihaa ruisleivän päälle kera sinappiraitojen. Ja kyllähän nuo maistuivat.



Valmistusaika: 5-7 tuntia
Possupalasen hinta: 8€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti