lauantai 2. maaliskuuta 2013

broileri-kasvis-vuohenjuustovuoka


Puhelimella otettu sumea kuva


Tarvitset (6:lle):


500g broilerin fileesuikaleita
1 parsakaali
1 kesäkurpitsa
2 palsternakkaa
3 porkkanaa
öljyä
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 prk ruokakermaa
1 pkt vuohenjuustoa (200g)
mausteita


Keitä pilkotut parsa, porkkanat ja palsternakat pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä. Kuullota viipaloitua sipulia ja valkosipulinkynsiä ja paista myös broilerin suikaleet. Mausta broileri esimerkiksi suolalla ja currylla. Sammuta kasvisten kattila ja viipaloi kesäkurpitsa kasvisten joukkoon. Mausta kasviksia kevyesti suolalla, pippurilla ja haluamallasi mausteilla. Kaada sitten vuoan pohjalle puolet kasviksista ja puolet broilerista ja sipuleista. Viipaloi kerroksen päälle puolet vuohenjuustosta. Tee sitten toinen samanlainen kerros ja kaada lopuksi vuokaan ruokakermat. Paista uunissa n. 30 minuuttia 175 asteessa.


Valmistusaika: 1h
Vuoan hinta: n. 17€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti