sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lohi-pekonirullat

Anopin tekemät luomukset

Tarvitset (4-6:lle):

800g lohifilee
8 amerikanpekonia
suolaa
valkopippuria
tilliä

Leikkaa lohifileestä terävin pyrstö pois, jotta filee olisi mahdollisimman suorakaiteen muotoinen. Leikkaa sitten fileointiveitsellä kalan keskikohdasta molempiin suuntiin nahkaa pitkin jolloin saat kaksi suorakaiteen muotoista palaa. Muista ruotia palat. Leikkaa sitten molemmista paloista neljä samansuuruista suikaletta. Mausta suolalla, valkopippurilla ja tillillä. Aseta jokaisen palan alapuolelle pekonisiivu ja rullaa kalaa niin että pekoni jää kalan sisään rullalle. Laita käärökset hammastikuilla kiinni. Paista uunissa puolisen tuntia 200 asteessa. Tarjoile perunamuusin ja kananmunakastikkeen kanssa.

Valmistusaika: 40 minuuttia
Annosten yhteishinta: 12€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti