Tarvitset (4:lle):
500g broilerin fileesuikaleita2 rkl kookosöljyä
3 rkl punaista currytahnaa
1 tl merisuolaa
1/2 tl sokeria
1 tl curryjauhetta
1 sipuli
1 punainen paprika
5 valkosipulinkynttä
2 dl extra creamy kookosmaitoa
2 rkl soijakastiketta
1 rkl chilikastiketta
Leikkaa paprikasta ja kuoritusta sipulista ohuita suikaleita ja paista niitä kookosöljyssä viitisen minuuttia. Mausta suikaleet ripauksella suolaa ja sokeria. Siirrä paprikat ja sipulit syrjään lautaselle ja lisää pannulle öljyä. Ruskista broilersuikaleet ja sekoita currytahna joukkoon. Mausta kanoja myös hieman suolalla ja currymausteella. Hienonna valkosipulinkynnet ja lisää ne pannulle. Kaada perään kermaista kookosmaitoa ja anna kuplia viiden minuutin ajan välillä sekoittaen. Ota levyt pois päältä ja lorauta soijakastiketta vielä kastikkeeseen. Tarjoa riisin kanssa ja lisää halutessasi tulista chilikastiketta annoksesi päälle maun mukaan.
Valmistusaika: 25 minuuttia
Annosten hinta: 10€
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti